top of page

Online inschrijven doe je op mijnacademie.be. Als je niet automatisch op onze school terecht komt, kies je voor GO! Muziekacademie Etterbeek via het zoekvak. 

1.    Log in of maak een account aan. 

2.    Is je account ouder dan 2021 omdat je vorig jaar niet ingeschreven was? Maak dan een nieuwe account aan, oudere accounts zijn niet meer geldig (omwille van GDPR aanpassingen). 

3.    Voeg alle gezinsleden die je wil inschrijven toe, controleer voor iedereen de contactgegevens en vul de verplichte vragen in. Heb je geen Belgisch adres of geen rijksregisternummer, neem dan telefonisch contact op met het secretariaat om gezinsleden toe te voegen. 

4.    Inschrijven kan zonder voorbereiding voor een logisch vervolg (voortzetten van de huidige opleiding) of een starterscursus. Wil je in een hoger jaar starten omwille van een eerdere opleiding? Contacteer dan eerst het secretariaat telefonisch om je dossier te laten aanpassen. Daarna kan je je inschrijving online finaliseren.

 

5.    Consulteer eerst de uurroosters en maak voor jezelf een overzicht voor welke lessen je wil inschrijven. 

Voor de effectieve inschrijving vanaf 1 juni.


Let op: je inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijvingsgeld.

1.    Log in en klik op het gezinslid dat je wil inschrijven in de linkerkolom. 

2.    Kies je richting en vakken. Hierbij kan je al leraar, dag en uur kiezen voor de klassikale vakken. Consulteer eerst de uurroosters: eenmaal een vak geselecteerd kan je niet terugkeren!
-> Heb je toch een verkeerd vak gekozen: noteer dan het juiste in het opmerkingenvak, dan passen wij dat voor je aan. 
-> Heb je wel het juiste vak, maar zie je de gewenste klas niet staan? Wijzig dan indien nodig de afdeling. 
-> Wil je voor muzikale vorming jongeren veranderen van klas, meld dat bij de opmerkingen (leerlingen die al in die klas zaten hebben voorrang). We verwerken de wachtlijst voor het wisselen van klas vanaf 14 juni. 

3.    -> Voor de individuele vakken spreek je een dag en uur af met je leraar. Voor een nieuw individueel vak kan je zelf geen leraar selecteren, je kan wel een voorkeur voor afdeling, leraar en/of dag aangeven in het opmerkingenvak.  

4.    Betaal onmiddellijk met een betaalkaart online. 

5.    Het secretariaat verwerkt de inschrijvingen chronologisch en neemt contact met je op als er nog toewijzingen moeten gebeuren (bv. keuze van instrumentleraar). Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de opgegeven voorkeur. Voor individuele vakken spreek je een uur af met de toegewezen leraar. 

Hulp nodig? 

Bij vragen of problemen bij online inschrijvingen, helpt het secretariaat je graag verder. 

Waarop letten bij het herinschrijven? 

Muzikale vorming 

Je plaats in je vervolgklas (die je automatisch krijgt voorgesteld) is voorbehouden tot en met 12 juni. Wil je van klas wisselen, geef je wens om te wisselen aan in het opmerkingenvak. Wij verwerken de klaswissels vanaf 14 juni in volgorde van inschrijving. 

Instrument 

Bij keuze van je instrument, kan je in het opmerkingenvak aangeven welke leraar of welke lesdagen jouw voorkeur wegdragen zodat we je vlot een plaats kunnen toekennen. We verwerken de aanvragen chronologisch per instrument. Ook als je een instrument wil huren, vermeld je dat in het opmerkingenvak. 

bottom of page